Meniuri Nunta

La Andy Park Ballroom, gusturile fine se impletesc cu povestile si se contureaza experiente de neuitat. Va intampinam cu o selectie a meniurilor din ingrediente alese cu migala, un veritabil festival de savoare si culoare. Special concepute pentru dumneavoastra, meniurile marcate de combinatii surprinzatoare de gusturi si arome, concepute intotdeauna din ingrediente proaspete si naturale stiu sa faca diferenta.

Meniu 57 euro

APERITIV

Rulada din piept de pui in aspic frantuzesc
Grisine aromate cu Philadelphia si prosciutto crudo
Rulada de cascaval
Frigaruie cu gorgonzola si mix de struguri
Mousse din icre de crap cu fulgi de ceapa rosie
Tartina umpluta cu salata de busuioc, rosii cherry si usturoi
Trandafir din mix de salamuri italienesti
Salata de cruditati in plic de jambon
Frigaruie de Bocconcini cu rosii cherry si busuioc
Mix de masline Colossal in ulei de palmier

PESTE

Medalion de Pastrav cu sos lemon si legume caramelizate in sos de vin

SARMALE

Sarmalute traditionale in foi de varza si bacon crocant, cu mamaliguta, ardei iute, smantana

FEL PRINCIPAL

File de porc la cuptor gratinat cu parmesan si mozzarella
Piept de pui fript pe plita incinsa
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Salata de muraturi asortate

PRIMIRE CU SAMPANIE, PISCOTURI
DECOR CULINAR PE MESE (ALUNE, COVRIGEI)

OPEN BAR – BAUTURI ALCOOLICE

VIN
Crama Ceptura: Feteasca Regala, Rose de Ceptura, Cabernet Sauvignon

VODKA
Absolut

WHISKY
J&B, Johnie Walker, Red Label

CREMA DE WHISKY

GIN TONIC

VERMUT
Campari, Cinzano (alb si rosu)

OPEN BAR – SOFT DRINKS

APA MINERALA PLATA SI CARBOGAZOASA DORNA

RACORITOARE CARBOGAZOASE
gama Pepsi

SUCURI NATURALE
Portocale, Mere, Piersici

HOT DRINKS
Cafea expresso, Capuccino

  • Aperitiv
  • Peste
  • Fel principal

Meniu 65 euro

APERITIV

Spuma de branza aromata cu coroana de somon fume
Rulada de pui in crusta de parmesan
Aspic de caracatita
Tartina cu icre de somon de captura
Salata frantuzeasca cu gorgonzola
Buchet de salamuri uscate
Grisine aromate cu Philadelphia si prosciutto crudo
Frigaruie de Bocconcini cu rosii cherry si busuioc
Medalion din pastrama de vita umplut cu pesto
Mix de masline Colossal in saramura

PESTE

Salau crispy lemon insotit de sote de baby carrots si broccoli

SARMALE

Sarmalute traditionale in foi de varza si bacon crocant, cu mamaliguta, ardei iute, smantana

FEL PRINCIPAL

Cotlet de berbecut marinat
Piept de pui Dracula cu sos thailandez
Muschiulet de porc cu seminte de susan
Cartofi gratinati cu usturoi si rozmarin
Salata asortata de muraturi

PRIMIRE CU SAMPANIE, PISCOTURI
DECOR CULINAR PE MESE (ALUNE, COVRIGEI)

OPEN BAR – BAUTURI ALCOOLICE

VIN
Crama Ceptura: Feteasca Regala, Rose de Ceptura, Cabernet Sauvignon

VODKA
Absolut

WHISKY
J&B, Johnie Walker, Red Label

CREMA DE WHISKY

GIN TONIC

VERMUT
Campari, Cinzano (alb si rosu)

OPEN BAR – SOFT DRINKS

APA MINERALA PLATA SI CARBOGAZOASA DORNA

RACORITOARE CARBOGAZOASE
gama Pepsi

SUCURI NATURALE
Portocale, Mere, Piersici

HOT DRINKS
Cafea expresso, Capuccino

  • Aperitiv
  • Peste
  • Fel principal

Meniu 70 euro

APERITIV

Mousse de Philadelphia cu ierburi aromate
Prosciutto crudo umplut cu rucolla si scalie de parmesan
Tartina umpluta cu foie-gras si sos de mango
Icre de somon de captura in cos de parmesan
Salata de somon fume cu avocado si rosii cherry
Rulada de emmentaler cu jambon afumat
Aspic de baby caracatita
Frigaruie de gorgonzola si mix de struguri
Mix de masline Colossal in saramura

PESTE

File de somon in carapace de aluat cu sote de legume mexicane
~sau~
Pulpa de rata confiata cu sos de portocale si sote de ciuperci de padure

SARMALE

Sarmalute traditionale in foi de varza si bacon crocant, cu mamaliguta, ardei iute, smantana

FEL PRINCIPAL

Muschi de vita Brazilian cu sos de piper verde flambat
cu cartofi duchessa si sos de rosii confiate

PRIMIRE CU SAMPANIE, PISCOTURI
DECOR CULINAR PE MESE (ALUNE, COVRIGEI)

OPEN BAR – BAUTURI ALCOOLICE

VIN
Crama Ceptura: Feteasca Regala, Rose de Ceptura, Cabernet Sauvignon

VODKA
Absolut

WHISKY
J&B, Johnie Walker, Red Label

CREMA DE WHISKY

GIN TONIC

VERMUT
Campari, Cinzano (alb si rosu)

OPEN BAR – SOFT DRINKS

APA MINERALA PLATA SI CARBOGAZOASA DORNA

RACORITOARE CARBOGAZOASE
gama Pepsi

SUCURI NATURALE
Portocale, Mere, Piersici

HOT DRINKS
Cafea expresso, Capuccino

  • Aperitiv
  • File de somon in carapace de aluat
  • Pulpa de rata confiata
  • Fel principal

”Nunta la cheie”

85 euro

Conceptul ”Nunta la cheie” este valabil pentru Nunti Sambata 2018 si include:

Primire 4 servicii, open bar, decoratiuni si aranjamente florale, scaune Chiavari, fete de masa brocard, meniuri tip carte (3 buc./masa), buchete de mireasa si nasa

DJ, Foto-Video, Invitatii, Plicuri card, Marturii, Cocarde, Casuta de bani, Pahare miri, Numere de masa, Covor rosu, Tortul miresei.

APERITIV

Rulada din piept de pui in aspic frantuzesc
Grisine aromate cu Philadelphia si prosciutto crudo
Frigaruie cu gorgonzola si mix de struguri
Mousse din icre de crap cu fulgi de ceapa rosie
Tartina umpluta cu salata de busuioc, rosii cherry si usturoi
Trandafir din mix de salamuri italienesti
Salata de cruditati in plic de jambon
Frigaruie de Bocconcini cu rosii cherry si busuioc
Mix de masline colossal in ulei de palmier

PESTE

Medalion de Pastrav cu sos lemon si legume caramelizate in sos de vin

SARMALE

Sarmalute traditionale in foi de varza si bacon crocant, cu mamaliguta, ardei iute, smantana

FEL PRINCIPAL

File de porc la cuptor gratinat cu parmesan si mozzarella
Piept de pui fript pe plita incinsa
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Salata de muraturi asortate

CHIFLE DE CASA
PRIMIRE CU SAMPANIE, PISCOTURI
BAR DE FRUCTE PROASPETE
DECOR CULINAR PE MESE (ALUNE, COVRIGEI)

OPEN BAR – BAUTURI ALCOOLICE

VIN
Crama Ceptura: Feteasca Regala, Rose de Ceptura, Cabernet Sauvignon

VODKA
Absolut

WHISKY
J&B, Johnie Walker, Red Label

CREMA DE WHISKY
Baileys

GIN TONIC

VERMUT
Campari, Cinzano alb si rosu

OPEN BAR – SOFT DRINKS

APA MINERALA PLATA SI CARBOGAZOASA DORNA

RACORITOARE CARBOGAZOASE
gama Pepsi

SUCURI NATURALE
Portocale, Mere, Piersici

HOT DRINKS
Cafea expresso, Capuccino