Evenimentul tau unic

realizat cu dragostea voastra

si inspiratia noastra!

Locatia ideala in materie de stil si eleganta

Andy Park Ballroom va pune la dispozitie locatia perfecta pentru orice tip de eveniment, fie ca este vorba de nunta, botez, cununie, aniversare, reuniune sau petrecere corporate/privata. Situat in Oraselul Copiilor, inconjurat de verdele care impanjeste intreaga suprafata, salonul Andy Park Ballroom dispune de o capacitate de 130 locuri si de o terasa cocheta, reprezentand alegerea ideala in materie de rafinament, stil si eleganta pentru a crea un eveniment unic, organizat pana in cele mai mici detalii.

Salonul elegant cu accente exclusiviste, personalul de servire inalt calificat si profesionalismul echipei noastre, va stau la dispozitie in fiecare moment pentru a va ajuta sa creati cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra. Prin pozitionarea perfecta, gustul ireprosabil al preparatelor si serviciile noastre desavarsite, Andy Park Ballroom raspunde celor mai exigente pretentii pentru organizarea unor evenimente exclusiviste.

Despre noi

Meniurile noastre, un adevarat spectacol de arome

Fie ca preferati un stil romantic si elegant, unul clasic sau unul extravagant, sau poate pe cel traditional, locatia noastra este versatila si se potriveste oricaror evenimente de familie, sociale sau corporate.

La Andy Park Ballroom beneficiati de meniuri ce exploreaza cele mai rafinate gusturi ale unor preparate gatite integral in bucataria restaurantului, menite sa ofere clientilor nostri experienta unui adevarat spectacol de arome.

Va punem la dispozitie intimitatea salonului nostru situat la etaj, decorarea acestuia la libera dumneavoastra alegere, posibilitatea contractarii pachetelor la cheie (DJ, servicii foto si video profesionale, lasere, sonorizare, fum, gheata carbonica, candy bar, aranjamente sala).

Va multumim pentru  ca aveti incredere in creativitatea noastra pentru a va sprijini in realizarea celor mai importante evenimente din viata voastra!